maya's FotoPage

By: maya the bee

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 30-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
mimoji

 
aku dan kyokachan
merahnya...
Tak yah gi jauh2..indah gak Saitama ni..Kat belakang dai aku pun dah cantik gila..kat dai aku pun cantik..


Tuesday, 29-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jamuan selepas raya...

cucuk jangan tak cucuk
hidupkan api...
sate ayam
View all 12 photos...
Masa jamuan raya hari tu tak cukup 8 orang..so diadakan sekali lagi untuk mencukupkan ahli keluarga Kampung Takasaka.Dan sorang tetamu juga hadir untuk memeriahkan majlis..heheheh.thank you for coming..Semua kerja dilakukan bersama-sama dr beli barang hinggalah kerja mengemas..(rasanya he he he )Dan sate yang rempahnya disediakan oleh [size=18][quote][quote]Chef Takasaka iaitu Saido memang saikou la!!Seronok rasa berkumpul dan buat kerja sama2..taklah rasa boring menghabiskan weekend kat kampung ni..Thank you semua..di atas kerjasama yang diberikan..


Sunday, 13-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ladang Lai

Besar tak?
Fresh dipetik dari ladang..he he
Merimbun
View all 7 photos...
Waktu summer hari tu,weekend tak tau nak buat apa so ajak kawan2 yang stay dekat kawasan umah ni gi ladang lai.Turun dari train nak ke kawasan tu kena naik teksi ataupun basikal.he he he.Lama dah tak naik basikal.Jauh gak berkayuh.Berpeluh2,pastu kawasannya turun naik turun naik plak tu.Ladangnya banyak tapi kitaorang pilih ladang yang agak buah lai nya nampak merimbun.Bayaran masuk RM 15 kalau tak silap dan boleh makan sebanyak mana yang nak makan.Kalau nak bawak balik,kena bayarlah.. Selepas bayar duit nak masuk,kita akan diberi satu bekas,gunting dan pisau dan boleh la duduk dalam tu lama-lama..Apalagi..terus cari yang paling besar ..dan kupas...Rasanya...adus..manis..!!!sampai melengas-lengas tangan..Lepas dah puas makan ambik juga masa untuk bergambar..rugi kalau tak bergambar..hehehe datang jauh-jauh..Agak sejam lebih jugak lepak dalam ladang tu..kemudian ke destinasi seterusnya iaitu Shinrin Koen.(park)Waktu tu bunga yang famous Kosmos..memang cantik la..kitaorang datang koen tu lagi sejam nak tutup,kalau ikut koen tu punyalah luas gila,kalau sejam memang tak habis round..so kitaorang sepakat gi kat Taman Kosmos tu jer...Bergambar..then balik ke rumah sebab waktu tu dah nak gelap..


Saturday, 12-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Demam Kankoku

zaman dulu2 nya banggunan
aki
walaupun dah seminggu balik dr korea..tapi masih lagi selsema disebabkan perubahan cuaca yang agak mendadak...hari ni betul2 habiskan masa duduk di rumah jer..nak siapkan homework yang ada for next week cos esok sensei ajak gi tgk pameran shoudo dia kat UENO..pastu dia kata nak belanja makan...Yahuu..sensei kalau bawak mesti tempat best2 punya..Esok dapat la tgk org2 yg expert dalam shoudo punya masterpiece..Aku minat gak shoudo ni tapi apsal rasa tgn mcm keras jer ..Kena buat latihan banyak2 barulah aku rasa ok skit hasil nya...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net